У Парижі в новорічну ніч спалили 650 автомобілів

Поділитися
У Парижі в новорічну ніч спалили 650 автомобілів У Парижі на Новий рік масово спалювали автомобілі
Порядок охороняло понад 100 тис. правоохоронців.

В столиці Франції на новорічну ніч спалили 650 автомобілів, тоді як минулого нового року спалили 602 машини, повідомляється в міністерстві внутрішніх справ Франції.

"У цьому році кількість в черговий спалених автомобілів показує, що цей феномен, якою б неприйнятною вона не була, продовжує існувати. Втім, за останні п'ять років кількість спалених автомобілів (у новорічну ніч) скоротилося на 20%", - повідомили в МВС.

За даними міністерства, порядок на вулицях французьких міст у новорічні вихідні забезпечували в загальній складності понад 100 тис. поліцейських, жандармів, пожежників, співробітників муніципальної поліції та членів громадських організацій.

"Протягом ночі 454 людини були затримані співробітниками поліції і жандармерії. З них 301 чоловік був тимчасово поміщений під варту", - поінформували в МВС Франції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі