У Росії спростували появу в країні коронавіруса з Китаю

Поділитися
У Росії спростували появу в країні коронавіруса з Китаю
Повідомлялося, що з аеропорту Хабаровська госпіталізували громадянина Китаю.

З аеропорту російського Хабаровська пасажира госпіталізували з Китаю з підозрою на зараження коронавірусом, передають росЗМІ. Однак Управління Росспоживнагляду в Хабаровському краї спростувало інформацію про те, що на території регіону виявили захворювання, пов'язане зі смертельним коронавірусом.

Громадянина Китаю забрали в лікарню нібито через наявність у нього всіх ознак хвороби, включно з високою температурою. Однак, керівниця місцевого управління Росспоживнагляду Тетяна Зайцева заявила про те, що "жодних випадків пневмонії або коронавіруса у нас не зафіксовано".

За словами Зайцевої, в Хабаровському краї постійно перевіряють прибувають з Китаю туристів, у тому числі й з використанням тепловізорів. У результаті такої перевірки був зафіксований один випадок підвищеної температури. Однак обстеження показало, що у людини був звичайний грип.

Читайте також: Трамп відреагував на поширення коронавіруса з Китаю в США

Всесвітня організація охорони здоров'я позначила новий вірус з Китаю 2019-nCoV. Він з'явився в грудні минулого року. Новий коронавірус став сьомим вірусом такого типу, якими може заразитися людина.

В даний час в Китаї зареєстровано понад 440 випадків захворювання, дев'ять осіб померли. Влада Японії, Таїланду, Південної Кореї і США повідомила про зараження жителів.

Британські епідеміологи вважають, що число заражених може значно перевищувати офіційні дані і сягати 1700 осіб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі