У Росії вдруге за тиждень горів склад боєприпасів, 17 постраждалих

Поділитися
У Росії вдруге за тиждень горів склад боєприпасів, 17 постраждалих У Сибіру знову горіли склади боєприпасів © sibreal.org
За офіційною версією, причиною нової пожежі та вибухів на арсеналі під Ачинськом стало потрапляння блискавки.

У Красноярському краї Росії вдруге за тиждень горів склад боєприпасів під Ачинськом, станом на ранок неділі, 11 серпня, пожежу ліквідували, повідомляє "Інтерфакс" із посиланням на начальника регіонального управління МНС РФ Ігоря Лісіна.

"Горіння ліквідовано, зараз проводяться роботи - переконуються в повній безпеці", - заявив журналістам Лісін.

Унаслідок повторних вибухів постраждали 17 осіб, повідомляє Meduza із посиланням на дані Міністерства охорони здоров'я Росії.

Друга пожежа, що спровокувала детонацію боєприпасів, спалахнула на складах поблизу красноярського селища Кам'янка в п'ятницю, 9 серпня. За офіційною версією, її причиною стало потрапляння блискавки, у той момент на арсеналі проводилися роботи з розмінування після першої пожежі.

Нагадаємо, 5 серпня в Росії під містом Ачинськ в Красноярському краї пролунали вибухи снарядів на складах з боєприпасами. Евакуацію проводили з чотирьох населених пунктів, розташованих в радіусі 20 км від військової частини.

Загалом з 20-ти кілометрової зони евакуювали понад 16 тисяч осіб, постраждали 14 людей, один з потерпілих загинув. За добу евакуйованим дозволили повернутися, проте у той час на складах продовжували детонувати боєприпаси.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі