У США сплату податків для громадян відстрочили на три місяці – міністр фінансів Стівен Мнучин

Поділитися
У США сплату податків для громадян відстрочили на три місяці – міністр фінансів Стівен Мнучин Фізичні особи можуть відкласти податкові зобов'язання на суму до $ 1 млн, а великі корпорації – на $ 10 млн © Los Angeles Times
"Все, що вам потрібно зробити, це подати ваші податки. Ви автоматично не будете отримувати нараховані відсотки і штрафи", – сказав Мнучин.

Як повідомив міністр фінансів Стівен Мнучин, фізичні особи можуть відкласти податкові зобов'язання на суму до $ 1 млн, а великі корпорації – на $ 10 млн. За словами міністра фінансів США, дана міра вивільнить $ 300 млрд ліквідності в економіці США, повідомляє Los Angeles Times.

Міністерство фінансів Сполучених Штатів Америки надала американським підприємцям додаткові 90 днів для сплати податків у зв'язку з кризою за пандемії коронавірусу.

"Все, що вам потрібно зробити, це подати ваші податки. Ви автоматично не будете отримувати нараховані відсотки і штрафи", сказав Мнучин.

За його словами, дана відстрочка вивільнить $ 300 млрд ліквідності в економіці США, оскільки у приватних осіб і підприємств буде більше часу для сплати податків.

"Це спільний крок до того, щоб надати американцям і підприємствам доступ до фінансових ресурсів, у яких вони потребують у період економічних і соціальних потрясінь", додав глава фінансового комітету Сенату США Чак Грассли.

Читайте також: У США опублікували секретний звіт про можливе втручання у проміжні вибори

Нагадаємо, економічні наслідки коронавірусу призвели до рекордного зниження ключової процентної ставки ФРС США, що викликало обвал на фондових ринках, особливо торкнувшись країни Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

На думку аналітика J. P. Morgan Девіда Стаббса, у світі варто очікувати хвилі оголошення державних банкрутств. Глава Національного банку України Яків Смолій визнав, що пандемія коронавірусу може вплинути на українську економіку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі