У Трампа створили фейковий сайт Байдена в стилі російських тролів – New York Times

Поділитися
У Трампа створили фейковий сайт Байдена в стилі російських тролів – New York Times © kmu.gov.ua
Створив сайт співробітник виборчої кампанії Трампа.

Все, що каже сайт про свого творця, ховається в дрібному шрифті внизу сторінки. Фейсковый сайт кандидата в президенти США демократа Джо Байдена схожий на політичну пародію, створений і оплачений "Американським громадянином для американських громадян", а не роботу будь-якої кампанії або комітету, пише газета The New York Times.

За фейковим сайтом Байдена дійсно стоїть американець - це однозначно вірно. Але він дуже політичний гравець, причому республіканець. Його звуть Патрік Молдін, і він робить відео та інший цифровий контент для передвиборної кампанії президента Трампа, зазначає газета.

Разом зі своїм братом Райаном Молдін також очолює Vici Media Group - республіканську політичну консалтингову фірму в Остіні, чий веб-сайт відкривається рядком "Ми штовхаємо", за якою слідує зображення осла - символу Демократичної партії.

Тим не менш, анонімно намагаючись використовувати пролом у лавах демократів – розбіжності, які спливли на дебатах минулого тижня, - веб-сайт Молдіна набагато більше схожий на дезінформацію, яку поширювали російські тролі в 2016 році.

Байден втретє балотується в президенти США. Вперше демократ став кандидатом на президентських виборах в 1988 році, але відкликав свою кандидатуру з виборів через три місяці після початку кампанії. У 2008 році він знову став боротися за своє висунення від Демократичної партії, однак потім зняв свою кандидатуру з праймеріз. Потім Обама вибрав Байдена в якості кандидата на пост віцепрезидента. У парі з Обамою Байден двічі займав пост віцепрезидента - з 2009 по 2017 рік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі