У Єгипті три курортних міста відкрилися для туристів

Поділитися
У Єгипті три курортних міста відкрилися для туристів Єгипет скасував до 31 жовтня візовий збір для туристів © Твое місто
Єгипет знімає ряд карантинних обмежень.

Уряд Єгипту прийняв рішення зняти більшість обмежень карантину з 27 червня.

"З 27 червня в Єгипті відкриються ресторани і кафе, однак вони будуть працювати при 25% заповнення. З такою ж умовою влада дозволила відкрити театри і кінотеатри", - йдеться в повідомленні Reuters.

Три курортних міста - Шарм-ель-Шейх, Хургада і Мерса-Матрух - готові до візиту туристів. Про це заявив міністр у справах старожитностей Єгипту Халед аль-Анані.

Чиновник провів ревізію в аеропортах, крупних готелях, пляжах, музеях, лікарнях цих міст і дійшов до висновку, що там здорова і прекрасна атмосфера, яка дозволяє приймати іноземців.

Місцева влада інформуює про те, що також будуть відкриті церкви і мечеті для щоденних молитов.

Наголошується, що пляжі та парки залишаться закритими, а громадський транспорт буде працювати з перервою опівночі до 4:00. Зазначається, що влада також скасували до 31 жовтня візовий збір для туристів.

"Так, туристи зможуть заощадити $ 25", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: ЗСУ дали відсіч окупантам у зоні ООС на Донеччині та Луганщині

Країнам кортить послабити карантинні заходи, щоб якомога більше обмежити економічні втрати від коронавірусу. В урядах багатьох країн звучала ідея видавати "паспорта імунітету" тим, хто вже перехворів. ВООЗ попереджала про те, що для таких дій немає жодного підтвердження, що людина не може заразитися вірусом двічі, однак відкриття вчених з Південної Кореї показують зворотне.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі