В Азербайджані посилили карантинні заходи

Поділитися
В Азербайджані посилили карантинні заходи Спершу було заборонено рух транспортних засобів між регіонами та містами © МОЗ Республіки Білорусь
В країні вже вдруге вводять більш жорсткі умови ізоляції.

Влада Азербайджану прийняла рішення посилити карантинні заходи, починаючи з 5 квітня. Тепер люди, які будуть хотіти вийти з дому, повинні відправити відповідне СМС-повідомлення представникам влади, де вкажуть ідентифікаційні дані та код виходу, пише "Радіо Свобода".

"Код 1 надсилатимеься в разі потреби в медичних послугах, 2 – для виходу в продуктовий магазин, аптеку, банк чи на пошту, 3 – для відвідування похорону близького родича", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що Азербайджан вже вдруге посилює умови карантину. Спершу було заборонено рух транспортних засобів між регіонами та містами. Винятком стали машини швидкої допомоги, соціальні служби та сільськогосподарські засоби.

Нагадаємо, що увечері 2 квітня кількість зафіксованих випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 перевищило 1 мільйон.

Станом на 22:00 (за Київським часом), офіційна статистика, яку публікує портал Worldometers, включала 1 мільйон 2 тисячі 251 випадок захворювання. У це число включені 51 тисяча 442 летальних випадки і 210 тисяч 500 випадків одужання.

Як повідомляє Всесвітня організація охорони здоров'я, Європа наближається до піку епідемії коронавіруса. Фахівці відзначають ознаки стабілізації ситуації в Італії, найбільш інфікованому регіоні Європи. Там зафіксовано найменшу кількість випадків зараження за останні два тижні.

Раніше вчені університету Міннесоти за допомогою рентгенівської кристалографії пояснили високу заразність коронавіруса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі