В Індонезії стався серйозний землетрус

Поділитися
В Індонезії стався серйозний землетрус Інтенсивність коливань в епіцентрі землетрусу дозволяє говорити про нього, як про "руйнівний" © Meenakshi Sharan / Twitter
Коливання земної кори оцінили у 5,8 балів за шкалою Ріхтера. Про загиблих або постраждалих поки що інформації немає.

В акваторії моря Банда поблизу східної Індонезії стався серйозний землетрус, повідомляє "Корреспондент" з посиланням на інформацію, яку оприлюднив Алтаї-Саянський філія Єдиної Геофізичної служби РАН.

Епіцентр підземних поштовхів розташовувався у 57 кілометрах північніше острова Ямдена (архіпелаг Танімбар). Інтенсивність коливань в епіцентрі землетрусу дозволяє говорити про нього, як про "руйнівний". Однак інформації про руйнування і постраждалих у результаті стихійного лиха поки немає. Потужність землетрусу оцінили у 5,8 бала за шкалою Ріхтера.

Раніше, 6 серпня 2018 року, на острові Ломбок в Індонезії стався землетрус магнітудою 7,0. У результаті лиха близько 350 тис. людей були змушені покинути свої будинки. Загальну чисельність загиблих оцінили у 436 осіб, до цього надходили дані про 381 загиблого і близько 13 тисяч постраждалих.

Як повідомлялося, 29 липня 2018 року на індонезійському острові Ломбок стався землетрус магнітудою 6,4. Перед самим сильним землетрусом було два підземних поштовхи на півночі острова. Потім відбулися ще два потужних землетруси, магнітуда одного з яких перевищила показник у 5,0. Після сейсмологи зафіксували ще більше сотні афтершоків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі