В Ізраїлі рівень безробіття зріс у 6 разів через пандемію коронавірусу

Поділитися
В Ізраїлі рівень безробіття зріс у 6 разів через пандемію коронавірусу В країні вже більше мільйона безробітних
Кількість безробітних перевищила мільйон.

В Ізраїлі рівень безробіття з початку березня піднявся з 4 відсотків до 25 відсотків на тлі пандемії коронавірусу. Про це повідомило видання Xinhua з посиланням на ізраїльську службу зайнятості.

За даними бюро, з 1 березня на допомогу по безробіттю подали заявки 887 283 ізраїльтян, тоді як загальна кількість безробітних в Ізраїлі наразі перевищила 1,05 мільйона.

"Дані показали, що південне місто-курорт Ейлат, розташоване на узбережжі Червоного моря, є найбільш постраждалим в Ізраїлі від коронавірусної кризи, коли рівень безробіття піднявся з 3,3 відсотка в кінці лютого до 69,3 відсотка лише за місяць", - повідомляє служба зайнятості.

Наразі в Ізраїлі зафіксовано 8 430 заражених коронавірусом та 49 смертей. За час епідемії 477 осіб одужали після зараження інфекцією.

За минулий тиждень близько 6,65 мільйона американців, що вперше звернулися за допомогою з безробіття, що стало новим рекордом в історії американського ринку праці. До коронавірусної кризи в США у середньому в тиждень було 300 тисяч звернень за допомогою з безробіття. За два минулі тижні роботу втратили 10 мільйонів американців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі