В Кремлі прокоментували опитування стосовно обнулення президентства Путіна

Поділитися
В Кремлі прокоментували опитування стосовно обнулення президентства Путіна Прес-секретар додав, що адміністрація президента РФ слідкує за побідними дослідженнями © rtvi.com
47% громадян Росії незадоволені поправками до конституції, які гарантують обнулення термінів глави Кремля.

Опитування росіян стосовно їх реакції на прийняття правок до Конституції Росії, після яких президентський термін Володимира Путіна обнулиться, не відповідає тій статистиці, яку має Кремль. Про це на пресконференції повідомив речник Дмитро Пєсков, пише "Радіо Свобода".

"Вони скоріше не відповідають тій соціології, яка є у розпорядженні Кремль. Детально з ними не ознайомився, тому нічого не можу сказати ", - додав він.

Прес-секретар додав, що адміністрація президента РФ слідкує за побідними дослідженнями, але у випадку з опитуванням "Левада центру" оперувати вибіркою Пєсков не може, оскільки не ознайомлений з нею.

Нагадаємо, 47% громадян Росії незадоволені поправками до конституції, які гарантують обнулення термінів президенства теперішнього глави, а 48% росіян повністю підтримують "Путіна навіки".

46% громадян Росії хочуть, аби Путін був президентом після 2024 року, хоча в липні їх кількість становила 54%.

Також в дослідженні йдеться про те, що чверть росіян взагалі не відреагувала на внесені поправки, а 20% - "зазнали обурення". В цілому позитивні емоції висловив 31% опитаних, негативні - 36%.

Раніше президент Росії Володимир Путін під час виступу в Державній думі РФ схвалив поправку до конституції країни, згідно з якою обнуляються його президентські терміни, і він зможе знову брати участь у виборах.

Детальніше про конституційні зміни в РФ читайте в статті Сергія Корсунського "Муміфікація Росії" для видання "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі