В пасажирки лайнера Westerdam, який не хотіли впускати в порти, виявили коронавірус

Поділитися
В пасажирки лайнера Westerdam, який не хотіли впускати в порти, виявили коронавірус
Більше пасажирів корабля не пускають до Малайзії.

Уряд Малайзії більше не дозволяє пасажирам круїзного корабля Westerdam в'їзд до країни. Про це малайзійські чиновники заявили після того, як у 83-річної пасажирки судна виявили позитивний статус на коронавірус COVID-19, передає Free Malaysia Today.

Американську туристку та її чоловіка (у якого немає зараження коронавірусом) помістили до лікарні Sungai Buloh. Вони були серед 145 пасажирів літака Malaysia Airlines, які вилетіли до Куала-Лумпуру в п'ятницю, 14 лютого, після того, як круїзний корабель Westerdam причалив у Камбоджі.

"Решта пасажирів судна Westerdam, які все ще знаходяться в Камбоджі, не будуть впущені в Малайзію, оскільки вони знаходились в тісному контакті із зараженими", - йдеться в повідомленні.

Усі 145 пасажирів літака, яким американське подружжя прибуло до Куала-Лумпуру, вже пройшли тестування на коронавірус та показали негативні результати. Всього авіакомпанія Malaysia Airlines запланувала чотири чартерні рейси між 14 та 16 лютого. Проте, після випадку зараження, усі вони були скасовані.

Ще 137 пасажирів цього рейсом відправились іншими напрямками. Їх тестування займатимуться країни, до яких вони прибудуть. Ще шість пасажирів очікують сполучення з іншими напрямками. Вони пройдуть перевірку на Covid-19 у Малайзії і,якщо тести виявляться негативними, продовжать свою подорож.

Нагадаємо, Камбоджа прийняла круїзний Лайнер Westerdam, не зважаючи на можливу наявність на борту заражених коронавірусом пасажирів у середу, 12 лютого.

Westerdam покинув Гонконг 1 лютого, і з тих пір його відмовилися прийняти п'ять портів через побоювання, що деякі пасажири можуть бути хворі коронавірусів. Лайнер не прийняли влади Японії, Філіппін, Гуаму, Таїланду і Тайваню.

На борту круїзного лайнеру перебували 1 455 пасажирів і 802 членів екіпажу. Оператор лайнеру Holland America Line повідомляв, що всі вони здорові. Планувалося, що пасажири висадяться з корабля в японській Йокогамі 15 лютого.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі