В Росії опублікували дані щодо захворюваності на COVID-19 з припискою "на узгодження" губернатору: скриншот

Поділитися
В Росії опублікували дані щодо захворюваності на COVID-19 з припискою "на узгодження" губернатору: скриншот © www.pixels.com
Росію неодноразово звинувачували в приховуванні інформації про епідемію в країні.

Оперативний штаб з коронавірусу російського Алтайського краю опублікував дані щодо розповсюдження COVID-19 з припискою "на узгодження Віктору Петровичу" у щоденному зведенні захворюваності в регіоні.

Зведення, опубліковане в Telegram оперативного штабу, починалася зі слів "Вікторе Петровичу, добрий день. Інформація на узгодження". Телеканал "Дощ" повідомляє, що ім'я губернатора краю ім'я губернатора Віктор Петрович Томенко. Скріншот поста виклав проєкт Unusual Crimes Barnaul.

Своєю чергою, видання "Тайга.инфо" пише, що повідомлення видалили та після знову опублікували, але вже без фрази про погодження. Статистичні дані не змінилися.

Відзначимо, що західні оглядачі неодноразово звинувачували владу РФ у приховуванні даних щодо захворюваності та смертності від нового коронавірусу.

Читайте також: Закон про ринок землі неконституційний – "Батьківщина"

Нагадаємо, що станом на 9 червня у Росії зареєстрували 484 тисячі випадків зараження, з яких понад шість тисяч людей померли.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі