Відео з НЛО реальні — ВМС США

Поділитися
Відео з НЛО реальні — ВМС США © cia.gov
В роликах під назвами FLIR1, Gimbal і GoFast відображені дві зустрічі літаків США з НЛО. При цьому, ВМС визначає ці феномени як непізнані повітряні явища, але не ідентифікує їх саме як кораблі інопланетян.

Військово-морські сили США визнали, що три раніше опублікованих в інтернеті відео з непізнаними літаючими об'єктами були зняті американськими пілотами і є справжніми, повідомляє CNN.

В роликах під назвами FLIR1, Gimbal і GoFast відображені дві зустрічі американських літаків з НЛО і стали вірусними. За даними видання, у ВМС відзначили, що ролики були зняті в 2004 і 2015 роках і не повинні були публікуватися, однак просочилися в Мережу.

Перше відео було зроблено біля узбережжя Каліфорнії в 2004 році пілотами авіаносця USS Nimitz. Інше, в2015 році біля Східного узбережжя з допомогою камери на винищувачі F/A-185F. У кожному разі зняті об'єкти здійснювали маневри, які неможливі з точки зору сучасних технологій.

Офіційний представник ВМС Джозеф Градишер назвав об'єкти "непізнаними повітряними явищами", але не ідентифікує їх як кораблі інопланетян.

Відомо, що у розпорядженні Пентагону є безліч інших свідчень зустрічей військових з НЛО, відомості про яких засекречені. До 2012 року відомство підтримувало програму ідентифікації перспективних загроз авіації AATIP (The Advanced Aviation Threat Identification Program), в рамках якої, зокрема, досліджувалися подібні інциденти.

У серпні, США офіційно підтвердили існування так званої "Зони 51" в пустелі штату Невада. Раніше засекречені документи оприлюднило Центральне розвідувальне управління.

Про таємниче випробувальному полігоні "Зона 51" десятиліттями ходили самі фантастичні легенди. Говорили, що там вивчають тіла мертвих прибульців, відчувають позаземні технології і розробляють надсекретна зброя. Всі ці чутки стали джерелом натхнення для масової культури: про "Зону 51" знімали фантастичні фільми, писали книги і створювали комп'ютерні ігри.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі