Вперше за 50 років американцям дозволили гаванські сигари

Поділитися
Вперше за 50 років американцям дозволили гаванські сигари Американцям дозволили ввозити в країну знамениті сигари © http://www.chas.lv
Торговельне ембарго з Куби ще не знято, але в США вже можна ввозити сигари на суму до 100 доларів.

На Кубі 24 лютого розпочинається щорічний фестиваль гаванських сигар. Вперше за більш ніж півстоліття відвідувачам із США дозволено купувати знамениті сигари додому.

Нові правила, введені на тлі значного "потепління" відносин між США та Кубою, дозволяють ввезення в США тютюнових виробів на суму до 100 доларів.

Гаванські сигари, які визнані найкращими в світі, з приходом до влади на Кубі комуністичного уряду були заборонені в США.

Виробники кубинських сигар очікують зняття торгового ембарго з Куби та обіцяють зайняти величезний сегмент американського тютюнового ринку якісними та дешевими товарами.

Одним з головних питань щодо нормалізації відносин між США та Кубою є повернення Кубі військової бази Гуантанамо, яку американці не хочуть повертати.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі