Європарламент ухвалив нову резолюцію стосовно домашніх тварин

Поділитися
Європарламент ухвалив нову резолюцію стосовно домашніх тварин У ЄП закликають не купувати тваринок, а забирати додому безхатченків © Апостроф
Прибічниками нової системи захисту домашніх улюбленців стали 607 депутатів ЄП.

Європарламент вирішив боротися із нелегальним продажем домашніх котів та собак шляхом створення загальноєвропейської системи захисту. Про це повідомляє "Укрінформ".

"Задля захисту добробуту тварин на рівні власників домашніх улюбленців, а також у системі охорони здоров'я, депутати Європарламенту закликали до створення плану дій на рівні ЄС, щоб припинити нелегальний продаж таких тварин", - заявили у законодавчому органі Євросоюзу.

Відомо, що 607 депутатів проголосували за нововведення, 3 були проти, а ще 19 утрималися.

Європарламент закликає створити обов'язкову реєстрацію домашніх улюбленців, посилити санкції за неналежне поводження з ними, а також заохотити людей до того, аби тварин не купували, а брали в дім.

Раніше Верховна Рада підтримала в першому читанні проєкт закону №2351 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо імплементації положень деяких міжнародних угод і директив ЄС у сфері охорони тваринного і рослинного світу)". За документ проголосували 318 народних депутатів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі