З круїзного лайнера Diamond Princess почалася висадка членів екіпажу після карантину

Поділитися
З круїзного лайнера Diamond Princess почалася висадка членів екіпажу після карантину Евакуація здійснена після закінчення карантину
Пасажирів висадили раніше. Заражених коронавірусом - понад 700 осіб.

З круїзного лайнера Diamond Princess, який стояв на якорі в порту Йокогама через спалах нового коронавіруса на борту, висадили пасажирів і почали висадку екіпажу.

Члени екіпажу круїзного лайнера Diamond Princess, що стояв на якорі в порту Йокогама через спалах нового коронавірусу на борту, почали висадку з корабля в четвер після того, як у них були підтверджені негативні результати тесту на вірус. Близько 240 осіб повинні зійти на берег у найближчі дні, з них 91 людина фактично покинула корабель у четвер, повідомляє NHK.
Також, згідно з China News, борт покинув останній пасажир.
Повідомляється, що 150 членів екіпажу висадять протягом декількох наступних днів. Після того, як вони покинуть корабель, їх помістять на карантин на 2 тижні.
За даними Міністерства охорони здоров'я, праці та соціального захисту, більшість членів екіпажу складали іноземці. Члени екіпажу залишаться на карантині, зійшовши з корабля, оскільки вони контактували з пасажирами, які могли бути заражені вірусом.
Так, згідно з даними сервісу щодо відстежування поширення коронавірусу Центру системних досліджень Університету Джона Хопкінса, на лайнері зафіксовано 10 підтверджених випадків зараження коронавірусом і 4 - з летальним результатом.
Всього на борту лайнера, який знаходиться на карантині в порту Йокогама, було 3,7 тисячі осіб з 56 країн світу. З них 2,7 тисячі - пасажири, решта - екіпаж судна. За останніми даними, коронавірус був підтверджений у 700 пасажирів і членів екіпажу, померли вісім осіб. Всього в Японії зафіксовано 900 випадків зараження.

Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила спалах коронавіруса 2019-nCoV "надзвичайною ситуацією в області суспільної охорони здоров'я, що має міжнародне значення". У ВООЗ побоюються, що вірус потрапить на територію країн зі слабкою системою охорони здоров'я.

Влада КНР ввела жорсткий карантин у Вухані та інших містах, де зафіксовано спалах захворювання. Вильоти туристичних груп з Китаю призупинені.

Китайський коронавірус швидкими темпами поширюється в усьому світі. Редакція ZN.UA зібрала найважливішу інформацію, пов'язану з небезпечним захворюванням.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі