Жителі одного з районів Будапешта всю ніч слухали одну і ту ж пісню групи Rammstein

Поділитися
Жителі одного з районів Будапешта всю ніч слухали одну і ту ж пісню групи Rammstein Після нічного примусового "концерту" навряд чи мешканці цього округу будуть слухати рок-групу
Це не була їхня власна ініціатива - на споруджуваному поруч стадіоні вночі "заклинило" звукове обладнання

Мешканці 14-го округу Будапешта в ніч з понеділка на вівторок протягом кількох годин змушені були слухати безупинно повторювану нещодавно випущену пісню хард-рок-групи Rammstein Deutschland.

Лунала пісня зі стадіону "Пушкаш". Як згодом з'ясувалося, сталася технічна помилка, і почалася трансляція пісні з її нескінченними повторами, передає Euronews.

Власники недобудованого угорського стадіону вибачилися перед місцевими жителями за несподіваний нічний "концерт".

У вівторок в Facebook було опубліковано вибачення: "Пушкаш Арена" визнала, що зі стадіону дійсно був чутний "неприємний шум" через "технічну помилку". "Підрядник зробив необхідні кроки, щоб такий випадок не повторився. Ми приносимо вибачення жителям навколишніх вулиць за можливі незручності!", - сказано в повідомленні.

Стадіон місткістю 67 000 чоловік, імовірно, відкриється в середині листопада футбольним матчем між Угорщиною і Уругваєм.

Україна і Угорщина мають домовитися, враховуючи власні "червоні лінії" національних інтересів, для чого Україні варто докласти фундаментальні зусилля, під час зустрічі з пресою у Брюсселі заявив віце-прем'єр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба, коментуючи питання, чи стурбована Україна призначенням колишнього міністра юстиції Угорщини на пост єврокомісара з питань партнерства та розширення Європейського союзу, повідомляє "Укрінформ".

Кулеба додав, що Угорщина не має сприйматися в Україні, як "демон" Європейського союзу, який принципово виступає проти України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі