ЗМІ опублікували фотографії перспективного російського вертольота

Поділитися
ЗМІ опублікували фотографії перспективного російського вертольота ПБВ виконаний з фірмовою для машин конструкторського бюро "Камов" співвісною схемою розташування несучих гвинтів © Российская газета
Розробкою проекту ПБВ займається "Камов" - один з найбільш відомих російських розробників і виробників вертольотів.

Засоби масової інформації опублікували фотографії та подробиці щодо нового російського проекту "перспективного бойового вертольота" (ПБВ), яким займається один з найбільш відомих російських розробників і виробників вертольотів - "Камов", передає "Російська газета".

"Повідомлення про це і зображення стали стрімко поширюватися в мережі. Новітня російська розробка викликала великий інтерес не тільки в Росії, але і за кордоном", - передає видання.

Зокрема, видно, що ПБВ виконаний з фірмовою для машин конструкторського бюро "Камов" співвісною схемою розташування несучих гвинтів.

"На ньому з'являться крила. Шасі буде забиратися в польоті. Екіпаж розмістять так само, як на Ка-52. Крім бойової версії був представлений варіант для перевезення пасажирів. Раніше на авіаційних виставках показували іншу перспективну розробку - Ка-90", - йдеться в опублікованому матеріалі.

Крім бойової версії був представлений варіант для перевезення пасажирів
Крім бойової версії був представлений варіант для перевезення пасажирів
Российская газета

Російські військові розраховують на отримання надшвидкісного бойового вертольота зі швидкістю понад 700 км/ч. "Камов" у 2018 році обіцяв Міноборони РФ представити дві концепції перспективного швидкісного вертольота.

"Над цим проектом працює два конструкторських бюро, а потім замовник вибере більш переважний рішення", - йдеться у публікації.

Нагадаємо, в Китаї почали освоювати нові види броні для збройних сил; так, у якості експерименту один з бойових ударних вертольотів Z-10 Військово-повітряних сил Китаю був оснащений новою графеновою бронею.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі