Лідер гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" розповів про створення пісні та кліпу "Зорі запалали"

01 жовтня 12:43

Кліп до цієї пісні знімався у Португалії, на березі Атлантичного океану. Зйомки обійшлися приблизно в п'ятнадцять тисяч доларів.

 

Пісня "Зорі запалали" - хіт номер один останнього альбому "Мільярди" гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ". Між собою музиканти гурту називають її "нетленочка". Створювалася ця пісня дуже цікаво. Про це в інтерв'ю для DT.UA розповідає лідер команди Сергій Танчинец.

"Наш партнер і генеральний продюсер Олег Ходачук насправді пише вірші. І в нього є збірка віршів, які він написав своїй коханій дівчині. Я взяв звідти вірш "Зорі запалали", що мені надзвичайно сподобався, і переробив його на пісню. А потім написав під неї музику вдома на кухні, - я завжди пишу музику вдома на кухні. Ця пісня одразу емоційно чіпляла, як і сам вірш. Але про те, що "Зорі запалали" стануть грейт-хітом нашого гурту, я навіть помислити не міг", - каже музикант.

За його словами, кліп до цієї пісні знімався у Португалії, на березі Атлантичного океану. Зйомки обійшлися приблизно в п'ятнадцять тисяч доларів. З одного боку, це великі гроші, а з іншого - як для такого кліпу, абсолютно нормальні.

"Вийшло круто, бо це дуже класна пісня, класна ідея й класний режисер. Сама ідея кліпу належить моїй дружині Ані Танчинець-Стефанській, саме вона вигадала всю цю історію. А режисер Влад Разіховський уже доповнив, знайшов чудових акторів, обрав локацію. І такою бандою ми створили цей кліп, - підкреслює фронтмен "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ". - Він про правду життя, про емоції. І пісня, і кліп на сто відсотків відповідають одне одному. "Життя є швидкоплинним і бурхливим океаном. Часто боротьба з його хвилями забирає увесь час і сили. Ми забуваємо телефонувати, приїздити в гості, забуваємо просто сказати "люблю" своїм близьким. Давайте частіше згадувати, що для нас є головним у житті. Не втрачайте свої зорі. Цінуйте і бережіть їх, допоки вони палають", - ці слова написані в анотації до вище згаданого кліпу і розшифровують його основне посилання".

Детальніше про творчі плани і музику гурту читайте у матеріалі Марини Смілянець "Музика без обмежень і застережень" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".