Майкл Джексон всьоме названий найбільш високооплачуваною мертвою знаменитістю за версією Forbes

31 жовтня 11:08

За рік співак "заробив" 60 мільйонів доларів.

 

Американський журнал Forbes склав традиційний список найбільш високооплачуваних мертвих знаменитостей, який він щорічно випускає до Хелловіну. На першій сходинці вже всьоме розмістився "король поп-музики" Майкл Джексон, повідомляється на сайті видання.

Відзначається, що в період з 1 жовтня 2018 року по 1 жовтня 2019 року Джексон "заробив" 60 мільйонів доларів. Укладачі рейтингу відзначають, що, незважаючи на скандал, який розгорівся навколо співака, прослуховування його пісень у США різко зросло: з 1,8 мільярдів у минулому році до 2,1 мільярда – в цьому.

На другій сходинці у списку виявився Елвіс Преслі, дохід якого за минулий рік оцінюється в 39 мільйонів, а замикає трійку лідерів Чарльз Шульц, який "заробив" 38 мільйонів доларів. У Топ-5 також виявився гравець у гольф Арнольд Палмер (30 мільйонів доларів) і співак Боб Марлі (20 мільйонів доларів).

Всього в списку 13 знаменитостей, серед яких також доктор Сьюз, Джон Леннон, Мерилін Монро, Прінс, Ніпсі Хассл, XXXTentacion, Вітні Х'юстон і Джордж Харрісон.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Минулого року Джексону вдалося "заробити" 400 мільйонів доларів. У списку також був присутній Г'ю Хеффнер, який в цьому році в нього не потрапив.