Топ-5 найочікуваніших фільмів жовтня

02 жовтня 04:00

У прокат виходить "Джокер" і екранізація "Захара Беркута".

 

Осінь все більше вступає у свої права, приносячи з собою перші заморозки і негоду. Тим сильніше стає бажання провести день або вечір в теплі і затишку за переглядом цікавого кіно. Тим паче, що жовтень принесе з собою кілька фільмів, які обіцяють стати цікавими.

"Джокер"

Прем'єра: 3 жовтня

Режисер: Тодд Філліпс

У ролях: Роберт Де Ніро, Хоакін Фенікс, Марк Марон, Зазі Битц, Ши Вігхем, Френсіс Конрой, Брайан Коллен, Брайан Тайрі Генрі, Бретт Каллен

Готем, початок 1980-х років. Комік Артур Флек живе з хворою матір'ю, яка з дитинства вчить його "ходити з посмішкою". Намагаючись нести у світ добро і дарувати людям радість, Артур стикається з людською жорстокістю і поступово приходить до висновку, що цей світ отримає від нього не добру посмішку, а усмішку лиходія Джокера.

"Захар Беркут"

Прем'єра: 10 жовтня

Режисер: Ахтем Сеїтаблаєв

У ролях: Томмі Фленаган, Поппі Дрейтон, Роберт Патрік, Елісон Дуді, Рокі Майерс

1241. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Проте вночі кілька місцевих мисливців - брати Беркути потайки пробираються в табір і звільняють полонених. Шалений від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Але у невеликої громади місцевих мисливців під керівництвом Захара Беркута є свій план, який дозволить назавжди зупинити численного ворога.

"Чаклунка: Володарка темряви"

Прем'єра: 17 жовтня

Режисер: Хоакім Роннинг

У ролях: Мішель Пфайффер, Анджеліна Джолі, Ед Скрейн, Ель Фаннінг, Джуно Темпл

Дія фільму розгортається після подій, розказаних в першій частині.

"Сімейка Аддамсів"

Прем'єра: 24 жовтня

Режисери: Грег Тірнан, Конрад Вернон

У ролях: Фін Вулфард, Шарліз Терон, Пом Клементьефф, Хлоя Грейс Морец, Кетрін О'Хара, Аймі Гарсіа

Тато любить довгі прогулянки в непогоду. Мама вважає, що чорний колір найяскравіший. У дітей кладовище - улюблена майданчик для ігор. Бабуся випиває пару крапель отрути перед сном. Знайомтеся - сімейка Аддамсів.

"Термінатор: Фатум"

Прем'єра: 31 жовтня

Режисер: Тім Міллер

У ролях: Арнольд Шварценеггер, Маккензі Девіс, Лінда Хемілтон, Дієго Бонета, Бретт Азар, Наталія Рейс

Події картини продовжують сюжетну лінію фільму "Термінатор 2: Судний день": основна дія відбувається через 27 років - у 2022 році. У фільмі діє нова мережа Штучного Інтелекту - "Легіон", яка надсилає з майбутнього нову модель Термінатора з рідкого металу, що володіє здатністю розділятися на дві повноцінні бойові одиниці. Метою "нового" Термінатора стає персонаж, який не з'являвся в попередніх фільмах - дівчина, яку звуть Даніні (Даніелла) Рамос. Для захисту Даніні Опір з майбутнього надсилає жінку на ім'я Грейс, досконалого солдата, людину, модифікованого в кіборга. До Даніні і Грейс приєднуються Сара Коннор і "старий" Термінатор T-800 .

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.