Гройсман привітав Зеленського та подякував Порошенку за досягнення на посаді президента

21 квiтня 22:32

Прем'єр констатував, що президентські вибори були вільними і демократичними.

 

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман подякував Петрові Порошенку за досягнення на посаді президента України, а також привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах.

"Вітаю Володимира Зеленського. Переможця, за якого віддали свої голоси більшість українців", - написав глава уряду на своїй сторінці у Facebook у неділю ввечері, 21 квітня, після оприлюднення результатів екзит-полів.

Він також відзначив внесок Порошенка в розвиток української державності, зазначивши, що реформи повинні тривати з більш високою інтенсивністю.

"Дякую Петру Порошенку за п'ять років, упродовж яких насправді було зроблено багато, щоб Україна стала сучасною європейською країною. Ми повинні належно оцінити досягнуте і у відповідь на суспільний запит прискорити позитивні зміни. У цьому я бачу запоруку успіху України!" - підкреслив прем'єр.

Гройсман констатував, що вибори президента були вільними і демократичними.

21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. За даними екзит-полів, вибори з істотним відривом виграв Володимир Зеленський. Президент Петро Порошенко привітав Зеленського з перемогою, а також пообіцяв не йти з політики і захищати національні інтереси України та досягнення його команди за п'ять років президентського терміну.

DT.UA веде онлайн-трансляцію другого туру президентських виборів. Детальніше про президентську кампанію читайте в спецтемі DT.UA "Вибори-2019".