Петиція за відставку Зеленського набрала необхідні для розгляду 25 тис голосів

23 травня 15:39

Петиція на сайті Адміністрації президента з'явилася напередодні.

 

Петиція з вимогою про відставку президента Володимира Зеленського, яка міститься на сайті Адміністрації голови держави, за день набрала понад 26 тисяч голосів. Цього достатньо для того, щоб сам Зеленський її розглянув.

"Вельмишановний Володимире Олександровичу голосування за вас у більшості своїй було голосуванням протестним. Насправді ви не маєте підтримки 73% виборців. Ваша особа зовсім не об'єднує більшість українців, що мають різні, почасти діаметрально протилежні погляди і бажання. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, ви не можете не мати конкретного шляху. І перші ж ваші заяви та дії розчаровують ваших виборців, розбивають цю тимчасову ситуативну народну консолідацію", - йдеться петиції.

Станом на 15:30 23 травня під електронною петицією підписалися 26250 громадян. Однак розглянути документ Зеленський може лише через 92 дні, адже тоді закінчиться голосування.

Як повідомлялося, на сайті президента з'явилася електронна петиція з вимогою відставки глави України Володимира Зеленського. Автором колективного звернення є Максим Безрук, оприлюднили петицію вчора, 22 травня.

Представник команди президента Денис Монастирський заявив про те, що Володимир Зеленський відреагує на петицію про його відставку після того, як буде зібрано необхідну кількість голосів.