Путін ловить Зеленського на емоційний гачок — оглядач

21 вересня 10:33

Зеленський визначено як "наркоман любові", залежний від оплесків публіки/електорату.

 

Повернувши Вишинського, отримавши Цемаха, продемонструвавши "жест доброї волі" і знявши (хоча б на певний час) одне з токсичних питань у відносинах із Заходом, звільнивши знакових українських "заручників Кремля", Путін водночас закинув Зеленському емоційний гачок, якого той, мабуть, заковтнув із апетитом.

Про це у своїй статті для DT.UA пише Тетяна Силіна. По-перше, за її словами, нинішньому українському президенту, на відміну від багатьох, важливо повернути не територію, а людей. Людей, які йому ментально набагато ближчі за тих, хто вийшов на протест під вікна його Офісу в четвер.

"По-друге, у Кремлі й на Луб'янці вже давно склали психологічний портрет нового українського президента, зібрали інформацію про його слабкості, болючі точки та пристрасті, просікли його залежність від народної любові й помітили палке бажання швидких результатів. Зеленський визначений як "наркоман любові", залежний від оплесків публіки/електорату. Ціна миру обивателів не цікавить, нею стурбовані лише громадяни. У Росії роблять усе для підвищення суспільних очікувань в Україні від нового очільника держави, створюючи для нього внутрішньополітичний пресинг: в інформаційно-психологічних операціях тамтешні мешканці умільці", - зазначає оглядач.

Детальніше про ставлення західних партнерів до виборів в ОРДЛО читайте в статті Тетяни Силіної "Формула вибору" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".