Рада обрала "слугу народу" членом комітету з питань свободи слова

03 червня 11:16

Ще один депутат від "Слуги народу" перейшов із комітету з питань молоді та спорту, до комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

 

Верховна Рада ухвалила проект постановии №3512 "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев'ятого скликання". За документ проголосували 263 народних депутатів.

Зокрема, постанова передбачає відкликання Анатолія Костюху від фракції "Слуга народу" з посади заступника голови парламентського комітету з питань молоді і спорту. Вказано, що він сам подав заяву про звільнення з цієї посади. Також документ передбачає обрання Костюхи членом комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Окрім того, парламентарі ухвалили подібний проект постанови №3402, який передбачає обрання Олександра Санченка зі "Слуги народу" членом парламентського комітету з питань свободи слова. За докмуент проголосували 278 народних депутатів.

Читайте також: Рада хоче віддати ВАКС будівлю ДП "Антонов"

Під час засідання 2 червня Верховна Рада змінила склад деяких комітетів, коли ухвалила проект постанови №3401. Зокрема, Андрія Пузійчука від фракції "Батьківщина" членом обрали комітету з питань бюджету; Андрія Мотовиловця від "Слуги народу" обрали членом комітету з питань фінансів, податкової та митної політики; Максима Єфімова з депутатської групи "Довіра" обрали членом комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг; Інну Совсун з фракції "Голос" обрали членкинею комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг; Андрія Іванчука з депутатської групи "Довіра" обрали членом комітету з питань фінансів, податкової та митної політики; Павла Бакунця з групи "Довіра" обрали членом комітету з питань екологічної політики та природокористування.