Службу зовнішньої розвідки може очолити депутат від "Батьківщини" Бухарєв – ЗМІ

23 травня 02:26

У 2014 році Бухарєв був начальником ГУ СБУ з боротьби з корупцією і організованою злочинністю, при Ющенку – очолював податкову міліцію.

 

В Адміністрації президента Володимира Зеленського рассмарриваю можливість призначення Владислава Бухарєва на посаду голови Служби зовнішньої розвідки, повідомляє LB.ua із посиланням на власні джерела. За даними видання, остаточне рішення ще не ухвалене, але вірогідність призначення дуже висока.

Владислав Бухарєв є членом парламентської фракції "Батьківщини". До Верховної Ради восьмого скликання він був обраний у мажоритарному окрузі №162 (Сумська область), набравши 20,62% голосів виборців.

У березні 2014 року в. о. президента Олександр Турчинов призначив Бухарєва начальником Головного управління СБУ з боротьби з корупцією і організованою злочинністю. З грудня 2007 по березень 2010 року він обіймав посаду першого заступника голови Державної податкової адміністрації й очолював податкову міліцію.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський підписав указ про призначення Андрія Богдана главою АП. При цьому, за даними DT.UA він проігнорував рекомендації Курта Волкера.Спецпредставник Держдепартаменту США настійно рекомендував президенту України не призначити на посаду людину, близьку до олігарха Ігоря Коломойського.

Заступниками Богдана стали юристи та партнери Зеленського з кінобізнесу.

Зеленський звільнив начальника Генштабу Віктора Муженка, призначив на цю посаду Руслана Хомчака.

Першим заступником голови СБУ Зеленський призначив Івана Баканова – голову партії "Слуга народу", юриста "Кварталу 95" і свого друга дитинства.