У Порошенка прокоментували повторення гасла Путіна у передвиборчій кампанії

15 лютого 19:39

Ігор Гринів заявив, що не бачив подібну рекламу у президента РФ.

 

Член виборчого штабу кандидата в президенти України Петра Порошенка Ігор Гринів прокоментував схожість у зовнішній рекламі чинного президента з рекламою Володимира Путіна на президентських виборах у Росії. Мова йде про слоган "Кандидатів багато - президент один!".

"Якщо вас цікавить, хто автор, хто креативщик? Він перед вами. Якщо вас цікавить відповідь, чи бачив я коли-небудь подібну рекламу кого-небудь іншого, наприклад, Путіна - не бачив. Працював я на виборчу кампанію Путіна? Ні, не працював", - заявив він на прес-конференції.

Гринів також почав стверджувати, що в першу чергу необхідно говорити про зміст реклами, а не про те, чи використовувалося це раніше "у Росії або Сполучених Штатах Америки". Він також сказав, що не бачить нічого страшного у "схожих повідомленнях" виборчих компаній в двох країнах.

"Це атака на штаби, коли не за змістом дискутують, а намагаються дезорганізувати роботу", - сказав він.

Нагадаємо, що президентська кампанія в Україні офіційно стартувала 31 грудня 2018 року. Вибори глави держави призначено на 31 березня. DT.UA зібрало повний перелік усіх кандидатів на пост президента та коротку інформацію про них.

Детальніше про майбутні вибори та електоральну поведінку українців читайте в матеріалі Сергія Рахманіна "Отрута від усього" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".