У Святослава Вакарчука з'явився офіційний аккаунт в Instagram

14 травня 23:14

Кількість передплатників Вакарчука зростає з космічною швидкістю.

 

Фронтмен групи "Океан Ельзи", відомий український музикант Святослав Вакарчук, нарешті, завів особистий офіційний аккаунт в Instagram. Цей вид спілкування, йому потрібен не для шанувальників, а для соратників: артист, якому 14 травня виповнилося 44 роки, вирішив йти в політику - на парламентські вибори. Це, правда, не підтверджені, але широко розповсюджені дані.

А як можна користуватися соціальними мережами, продемонстрував його колега по цеху Володимир Зеленський, якого на минулих виборах з величезним відривом від суперника обрали президентом України завдяки, в тому числі, і грамотно організованій піар-компанії в соцмережах.

Вакарчук, який користується заслуженою любов'ю своїх шанувальників, подякував усім за привітання з днем народження - це був його перший пост на сторінці. Треба сказати, що ще три години тому у музиканта Instagram було всього 800 дописувачів, а потім їх стало понад 3800, і кількість збільшується зі швидкістю незвичайною: кожну хвилину додаються понад 20 осіб.

Нагадаємо, що 28 січня Святослав Вакарчук заявив про те, що не буде балотуватися на пост президента України на чергових президентських виборах 31 березня 2019 року. Разом з тим, він висловив упевненість в тому, що зараз "в джинсах" може зробити для України більше, ніж "надівши краватку", і "не збирається стояти осторонь".

Однак перед цим він підтвердив намір йти в політику і привести в неї якомога більше "нових людей".

У 2007 році Вакарчук став депутатом Верховної Ради – був 15-м номером у списку пропрезидентського блоку "Наша Україна - Народна самооборона". Однак 16 грудня 2008-го він добровільно склав депутатські повноваження, заявивши про те, що політика брудна справа, і він розчарований.