У матчі з Сербією важливо заробити очки з прицілом на майбутне жеребкування – Шевченко

17 листопада 11:07

Наставник збірної націлений на перемогу.

 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від заключного матчу відбіркового етапу Євро-2020 проти Сербії.

"З точки зору майбутнього жеребкування для нас важливо потрапити в посів. Якщо ми хочемо бути в ньому, то потрібно провести вдалу гру. Ми вирішуємо абсолютно різні турнірні завдання, розуміємо, як налаштовані серби, тому наша команда готується до дуже серйозного матчу.

У сербів хороша команда, тому буде непростий поєдинок. Нам важливо заробити очки з прицілом на майбутню жеребкування. У сербської команди інша задача - вони продовжують боротьбу за друге місце в групі. Тому обидві команди будуть мати різні турнірні завдання і стратегії на гру", - наводить слова Шевченка УАФ.

Матч Сербія – Україна відбудеться сьогодні, 17 листопада, у Белграді. Збірна України достроково гарантувала собі перше місце в групі і наступного літа зіграє у фінальній частині чемпіонату Європи з футболу.

Серби знаходяться на третьому місці, відстаючи перед заключною зустріччю від Португалії на одне очко. Їм треба обігравати українців і сподіватися на те, що діючі чемпіони Європи не зможуть перемогти Люксембург.

Сербія - Україна: онлайн-трансляція матчу.