УЄФА перевірив стадіон "Олександрії" на готовність приймати матчі Ліги Європи

22 червня 11:00

Звіт буде протягом двох тижнів.

 

Інспектори УЄФА відвідали стадіон "Ніка", щоб оцінити можливість проводити тут матчі "Олександрії" на груповому етапі Ліги Європи.

Перевірка футбольної інфраструктури олександрійського клубу тривала протягом трьох днів. Її звіт буде протягом двох тижнів. Про інспекцію розповів директор "Олександрії" Дмитро Китаєв.

"Наш стадіон вже був атестований, коли команда виступала в кваліфікації Ліги Європи. Ми скористалися правом подати свій стадіон в якості основного на груповий етап. На мою думку, в Європі є стадіони, з якими "Ніка" цілком може конкурувати. Якщо ці стадіони мають право приймати матчі групового етапу Ліги Європи, то ми зобов'язані боротися за отримання такого ж статусу.

Звичайно, за підсумками візиту надійдуть зауваження, і ми будемо намагатися їх усунути - ми вже маємо досвід виконання складних технічних завдань у стислі терміни. Якщо зауваження будуть настільки суттєвими, що зроблять неможливим дотримання дедлайнів, то ми будемо грати на стадіоні "Арена Львів", - повідомив Китаєв.

Нагадаємо, "Олександрія" за підсумками сезону вперше в історії завоювала бронзові медалі і отримала право виступати в груповому етапі Ліги Європи.

Раніше повідомлялося про те, що "Олександрію" залишили сім футболістів.