Apple представила iPhone 11 з подвійною камерою

10 вересня 21:14

Смартфон продовжує лінійку iPhone XR.

 

Компанія Apple провела осінню презентацію, на якій представила новий смартфон iPhone 11. Він продовжує лінійку iPhone XR, який був представлений в минулому році і, за твердженням компанії, став "найпопулярнішим iPhone і найпопулярнішим смартфоном у світі".

Зовні передня панель пристрою нагадує версію минулого року: той же дисплей діагоналлю 6,1 дюйма і виріз в районі камери. Найбільші зміни торкнулися задньої панелі, на якій розмістилася подвійна камера. У компанії запевняють, що вона може знімати "найбільш якісне відео на смартфоні". Удосконалена була і фронтальна камера. Обидві камери можуть знімати відео з роздільною здатністю 4К і слоу-мо. Apple також додала нічний режим, який дозволяє робити знімки в темний час доби.

Смартфон також отримав новий процесор A13 Bionic, який дозволяє пристрою працювати швидше, ніж попередники. Новий смартфон зможе працювати на годину довше, ніж iPhone XR. В Apple стверджують, що і Face ID на новому смартфоні буде працювати швидше, він також отримав поліпшений захист за стандартом IP 68, який дозволяє занурювати його під воду на глибину до двох метрів.

Вартість iPhone 11 стартуватиме від 699 доларів у США.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

На цій презентації Apple представила нове покоління iPad.