Apple представила новий MacBook Pro

22 травня 11:44

За твердженням компанії, це найшвидший MacBook.

 

Компанія Apple представила нову модель свого ноутбука MacBook Pro. Як повідомляється на сайті компанії, це "найшвидший MacBook з усіх, які були випущені". Відзначається також, що вперше ноутбуки Apple були обладнані восьмиядерним процесором.

MacBook Pro отримав процесори Intel Core восьмого і дев'ятого поколінь. У 15-дюймової моделі-це шести - або восьмиядерні процесори, а 13-дюймової - чотириядерні. Пристрої обладнані Retina-дисплеями, а також чіпами безпеки Apple T2.

Компанія також відзначає, що нові ноутбуки зможуть пропрацювати на одному заряді цілий день. Пристрої працюють під управлінням операційної системи macOS. Відзначається також, що нові ноутбуки дозволяють працювати з 3D-графікою, а також обробляти декілька потоків відео з роздільною здатністю 4К.

Вартість ноутбуків буде стартувати від 1799 і 2399 доларів.

Нагадаємо, 12 вересня Apple представила iPhone XS і iPhone XS Max. Нові смартфони оснащені безрамковим дисплеєм діагоналлю 5,8 та 6,5 дюйма і "найпотужнішим" процесором А12 Bionic. Головним нововведенням новинок стала наявність двох SIM-карт: однієї фізичної і eSIM. Для ринку Китаю буде створена модель iPhone XS Max з двома фізичними SIM-картами.