iPhone 13 буде обладнаний чотирма камерами – ЗМІ

29 травня 10:48

Випуск пристрою намічений на 2021 рік.

 

Незважаючи на те, що iPhone 12 вийде тільки восени, в мережі вже почала з'являтися інформація про те, яким буде його наступник, iPhone 13. Так, портал MacRumors з посиланням на інсайдера Fudge розповів про особливості камери смартфона.

За даними інсайдера, iPhone 13 випустять з чотирма камерами і лідаром. Пристрій вийде з парою 64-мегапіксельних об'єктивів, один з яких стане ширококутним і отримає шестиразове цифрове збільшення, другий буде мати анаморфную лінзу з орієнтацією на зйомку відео високої деталізації. Крім того, iPhone 13 буде обладнаний 40-мегапіксельним телеоб'єктивом з п'ятикратним оптичним зумом і 40-мегапіксельним ультраширококутним об'єктивом з оптичним зворотним зумом.

Разом з тим, інсайдер зазначив, що до виходу iPhone 13 залишається більше півтора років, тому Apple може змінити компонування сенсорів. Портал також підкреслює, що, за чутками, технологія, схожа на лідар, може з'явитися вже в iPhone 12.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Читайте також: Новий фільм Скорсезе з Ді Капріо і Де Ніро покажуть на Apple TV – WSJ

Нагадаємо, 15 квітня Apple представила iPhone SE 2. Він виглядає так само, як iPhone 8 2017-го року, але всередині у нього-процесор A13 Bionic, який встановлений в iPакууввhone 11 і 11 Pro. Ціна пристрою стартує від 399 доларів в США і від 479 євро в Європі.