Microsoft випустила оновлення для Windows 7 після завершення її підтримки

28 сiчня 10:50

Оновлення виправляє проблему зі "шпалерами", яка з'явилася після останнього оновлення.

 

Компанія Microsoft випустила оновлення для операційної системи Windows 7, підтримка якої була офіційно припинена в цьому місяці. Випущене оновлення виправляє проблему, яка з'явилася після випуску останнього оновлення ОС, повідомляє The Verge.

Проблема полягала в тому, що "шпалери" на робочому столі можуть відображатися чорно-білими в разі, якщо картинка була "розтягнута". Як зазначає видання, після появи помилки Microsoft стояла перед вибором: дійсно припинити підтримку Windows 7, як і збиралася, або ж випустити оновлення, що її виправить.

Спочатку компанія заявила, що нове оновлення буде доступно тільки для організацій, які користуються Windows 7 Extended Security Updates, але пізніше стало відомо, що оновлення буде випущено для всіх. Тобто, Microsoft відклала термін припинення підтримки ОС для того, щоб вирішити проблему.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Підтримка Windows 7 повинна була бути припинена 14 січня. Операційна система була випущена в жовтні 2009 року, тоді в Microsoft пообіцяли підтримувати її протягом 10 років.