У Запоріжжі перекинулася військова вантажівка, є загиблий

19 листопада 16:35

Водій КрАЗа загинув, пасажира медикам вдалося врятувати, він госпіталізований.

 

У Запоріжжі у неділю, 19 листопада, сталася ДТП за участю військової вантажівки, повідомляє "061.ua".

В автомобілі знаходилися двоє військовослужбовців, унаслідок аварії водій загинув, пасажира рятувальники ДСНС діставали за допомогою спецобладнання. Медикам вдалося врятувати пасажира вантажівки, він госпіталізований.

Аварія сталася вранці в районі 9:00-10:00 години, на трасі "Харків-Сімферополь" в районі Абразивного комбінату. Машина різко з'їхала з дороги в кювет і перекинулася на дах.

Як повідомляє "УНІАН" із посиланням на власні джерела, військова вантажівка КрАЗ належить 55 артилерійській бригаді Збройних сил України, яка дислокується в Запоріжжі. За даними журналістів, водій виїхав без маршрутного листа.

На місці аварії працюють рятувальники, співробітники Військової служби правопорядку та військові прокурори. Військові ДТП поки не коментують.

Нагадаємо, увечері 13 листопада на вулиці Стеценка у Києві сталася потрійна ДТП, під час якої загинула людина. Позашляховик Mazda CX-7, яким керував заступник начальника Сервісного центру МВС Володимир Найда, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення з автомобілем Mitsubishi Colt. Від удару Mitsubishi відкинуло в бік, і сталося його зіткнення з автомобілем Nissan. Пасажир Mitsubishi 1955 року народження загинув на місці, водій отримав травми.

Найда, за словами очевидців, був напідпитку і намагався втекти з місця події та позбутися водійського посвідчення. Під час затримання він чинив опір патрульним.

Начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій запевнив, що міністерство не допомагатиме своєму співробітникові уникнути відповідальності за потрійне ДТП.