Не лише паспорти: стало відомо, де прописані ватажки "ЛДНР" в Росії

26 травня 19:43

Ватажок "ДНР" і "глава МЗС ЛНР", як виявилося, прописані за однією адресою.

 

У ватажка терористів так званої "ДНР" Дениса Пушиліна, крім паспорта громадянина Росії, є і прописка в Ленінградській області за однією адресою з "главою МЗС ДНР" Наталією Никоноровою.

Як пише, "Цензор.НЕТ", Пушилін в ефірі російського ТБ особисто підтвердив наявність у нього російського громадянства і заявив, що ніколи не приховував цього факту.

Так він відповів на заяву української сторони, що надала в ОБСЄ копію його російського паспорта, а також аналогічні документи інших представників Донбасу: голів "МЗС ДНР/ЛНР" Наталії Никонорової і Владислава Дейнего відповідно.

"Ми не приховуємо, а пишаємося тим, що зараз у жителів "ДНР і ЛНР", завдяки гуманітарним крокам з боку Росії, є можливість заповнити відібрані Україною права. Так, у нас є російські паспорти. Ми їх отримуємо за програмою, запущеною у 2019 році", – прокоментував ватажок "ДНР".

Крім того, з'ясувалося, що Пушилін на території Росії зареєструвався за адресою: Ленінградська обл., Виборзький р-н, селище Первомайське, вул. Радянська 13А кв. 63.

Але найцікавіше, зазначає видання, що згідно з паспортом реєстрації на території РФ транспортного засобу (елітного Мерседеса), який належить "главі МЗС ДНР" Наталії Никоноровій, її місце та адреса прописки в Росії один в один збігається з пропискою "голови ДНР" Денисом Пушиліним.

Читайте також: Прем'єр Італії наполягає на продовженні карантину в країні після 3 квітня

Нагадаємо, українська делегація продемонструвала під час засідання Постійної ради ОБСЄ копії російських паспортів ватажка терористів "ДНР" Дениса Пушилина і "представників ОРДЛО" Владислава Дейнего і Наталії Никаноровой.