Саудівська Аравія офіційно звинуватила Іран у нападі на нафтові заводи

19 вересня 05:19

Як заявили в Міноборони країни, подробиці удару все ще з'ясовуються, однак військові КСА вже можуть бути впевнені у тому, що винний Іран.

 

Міністерство оборони Королівства Саудівська Аравія офіційно звинуватило Іран у нападі на саудівські нафтові підприємства, продемонструвавши у якості доказів своїх тверджень уламки дронів-камікадзе та ракет, за допомогою яких заводи були виведені з ладу, повідомляє ВПС.

"Міністерство оборони Саудівської Аравії продемонструвало те, що, на їхню думку, є уламками безпілотників і крилатих ракет, які доводять причетність Ірану до атак на два нафтових об'єкти у вихідні", – сказано у повідомленні.

Під час брифінгу в Міноборони країни заявили, щоподробиці удару все ще з'ясовуються, однак військові КСА вже можуть бути впевнені у тому, що винний Іран – про це, нібито, свідчать уламки ракет.

Детальніше про атаку дронів на ключові об'єкти нафтової індустрії Саудівської Аравії читайте в статті Миколи Замікули в статті "Атака дронів і примарні погрози" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".