У США шість поліцейських постраждали під час стрілянини у Філадельфії

15 серпня 03:45

Відзначається, що спочатку поліцейські прибули до місця події у рамках дзвінка про торгівлю наркотиками, однак у процесі розгляду по них відкрили вогонь.

 

Не менше шести офіцерів поліції постраждали у стрілянині на півночі міста Філадельфія (штат Пенсільванія), повідомляє місцева філія американського телеканалу СВС з посиланням на офіційну інформацію міського поліцейського управління.

Поліція затримала одну людину, однак не відомо, чи є вона тим самим винуватцем стрілянини, у якій шість поліцейських отримали вогнепальні поранення. Ще один офіцер постраждав в ДТП під час висування до місця події.

Відзначається, що спочатку поліцейські прибули до місця події в рамках дзвінка про торгівлю наркотиками, однак у процесі розгляду по них відкрили вогонь.

Нагадаємо, 3 серпня близько 11:00 за місцевим часом 21-річний Патрік Крузіус відкрив вогонь по відвідувачах магазину Walmart поблизу торгового центру Cielo Vista Mall в Ель-Пасо. Жертвами стрілянини стали 20 людей, ще 26 отримали поранення.

Менш ніж через добу відвідувач бару в Дейтоні убив дев'ятьох людей і поранив ще 26. Як повідомляють свідки, чоловік відкрив вогонь після того, як охоронець відмовився пустити його до закладу. Злочинця застрелив офіцер поліції.