ПРОДАЖ «РОСАВИ» НЕ ВІДБУВСЯ

Поділитися
Фонд держмайна України визнав таким, що не відбувся, конкурс із продажу 74,62% акцій ВАТ «Росава», оголошений у грудні 2002 року, і прийняв рішення провести повторні торги...

Фонд держмайна України визнав таким, що не відбувся, конкурс із продажу 74,62% акцій ВАТ «Росава», оголошений у грудні 2002 року, і прийняв рішення провести повторні торги.

Як повідомили «Інтерфаксу—Україна» у прес-службі ФДМ у п’ятницю, конкурсна комісія з продажу зазначеного пакета дійшла висновку, що пропозиції двох претендентів на нього — ЗАТ «Укренергозбут» і ТОВ «Нафтохімімпекс» — не відповідають умовам конкурсу.

Раніше повідомлялося, що конкурс було припинено наприкінці лютого 2003 року за рішенням суду. На початку листопада ФДМ відновив конкурс на виконання рішення Господарського суду Києва від 29 серпня ц.р.

ВАТ «Росава» (Біла Церква Київської обл.) 1998 року разом з ірландською компанією, що представляє інтереси російського холдингу «Амтел», створили ЗАТ «СП «Росава». Як установчий внесок (49%) ВАТ внесло в СП найбільш ліквідні потужності з виробництва легкових шин.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі