Рафаель Надаль виграв Вімблдон

Поділитися
Іспанець Рафаель Надаль став переможцем Уімблдонського турніру. У неділю, 4 липня, у фіналі він обіграв чеха Томаша Бердиха.

Іспанець Рафаель Надаль став переможцем Вімблдонського турніру. У неділю, 4 липня, у фіналі він обіграв чеха Томаша Бердиха.

Аби перемогти Надалю знадобилося три сети (6:3, 7:5, 6:4) та дві з половиною години.

Для іспанця це вже восьмий за рахунком тріумф на турнірах «Великого шолома».

«Для мене це більше, ніж просто мрія. Для мене грати на цьому корті завжди було мрією, а сьогодні я відіграв тут свій четвертий фінал, і це просто неймовірно. Минулого року я не зміг приїхати, але зараз я повернувся, і те, що трофей знову у моїх руках - це більше, ніж просто мрія, - сказав після перемоги іспанець. - Я хочу привітати Томаша, тому що він проводить неймовірний сезон, і зіграв прекрасний турнір. Я вибачаюся за сьогодні, але бажаю йому всього найкращого упродовж частини сезону, що залишилася».

Для Надаля, який зараз займає першу стрічку у рейтингу найсильніших тенісистів світу, це вже друга перемога на Вімблдонському турнірі. До цього успіху він досяг у 2008-му році. Минулого року тріумфатором Лондона став швейцарець Роджер Федерер.

Серед жінок переможцем Вімбілдона-2010 стала американка Серена Уільямс. У фіналі вона впевнено обіграла росіянку Віру Звонарьову (6:3, 6:2).

За матеріалами: Sports.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі