ЗМІ: Газета The Times втратила 75% читачів сайту через платний доступ

Поділитися
Лондонський тижневик Observer минулої неділі повідомив, що флагман британської преси - газета The Times - втратила значну частину своїх читачів. Відтік стався через те, що із початку липня компанія News Corporation, що володіє The Times, перевела сайт цієї газети на платну платформу.
Лондонський тижневик Observer минулої неділі повідомив, що флагман британської преси - газета The Times - втратила значну частину своїх читачів. Відтік стався через те, що із початку липня компанія News Corporation, що володіє The Times, перевела сайт цієї газети на платну платформу.Експерти з компанії Experian Hitwise, що займаються сервісами інтернет-статистики, говорять, що усього за кілька тижнів відвідуваність сайту самої популярної британської газети знизилась на 75%. За словами фахівців, даний показник близький до найгірших прогнозів, які були видані незалежними оглядачами напередодні переходу роботи сайту The Times на платну систему. Згідно з даними Hitwise, загальний обсяг генерованого трафіку впав майже на 40%. Якщо найближчими днями тенденція з відтоку читачів не припиниться, впевнені у Hitwise, газета може втратити близько 85% своїх читачів і більше 90% трафіку. Офіційно у Times звіти із статистикою не коментують, проте конкуренти видання, зокрема газета The Guardian або Observer поки переходу на платні системи не планує. Times, одна з найвідоміших газет Великобританії, із 2 червня зробила доступ на сайт платним. Добова підписка коштує фунт, тижнева - два. Ті ж правила діють і для дочірнього видання Sunday Times. Обидва видання належать корпорації News австралійського медіамагната Руперта Мердока.

За матеріалами CyberSecurity.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі