Київ оприлюднив програму святкування Дня Незалежності

Поділитися
У рамках святкування Дня Незалежності України, який відзначається 24 серпня, у столиці країни пройдуть фестиваль аеродизайну, міська регата з вітрильного спорту та щорічна виставка квітів. На центральній площі Києва - Майдані Незалежності - протягом двох днів будуть проходити концерти і різні розважальні заходи.
У рамках святкування Дня Незалежності України, який відзначається 24 серпня, у столиці країни пройдуть фестиваль аеродизайну, міська регата з вітрильного спорту та щорічна виставка квітів. На центральній площі Києва - Майдані Незалежності - протягом двох днів будуть проходити концерти і різні розважальні заходи. Про це у вівторок, 17 серпня, повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації. Так, у понеділок, 23 серпня, на Майдані Незалежності відбудеться святковий концерт за участю провідних вітчизняних творчих колективів. Концертна програма розпочнеться о 12:00, після того, як президент України Віктор Янукович підійме державний прапор, і буде тривати до самого вечора - до 22:00. Вже 24 серпня, коли вся Україна святкуватиме дев'ятнадцяту річницю незалежності, кияни і гості столиці зможуть відвідати загальнонаціональний фестиваль аеродизайну «Повітряний карнавал», який буде проходити біля літньої естради Центрального парку культури і відпочинку, і міську регату з вітрильного спорту серед крейсерських яхт на Оболоні. Обидва заходи розпочнуться о 10:00. Протягом дня на центральній вулиці Києва від Майдані Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького будуть проходити культурні та спортивні заходи для дітей та молоді. Гості свята зможуть взяти участь у конкурсах малюнків, декламації віршів про Україну, вікторинах з історії країни. Окрім того, на Майдані Незалежності з 12:00  до 22:00 пройде концерт під назвою "Тобі, незалежна Батьківщина!» за участю національних творчих колективів. Нагадаємо, раніше КМДА вирішила не проводити запуск феєрверків з нагоди святкування Дня Незалежності. Це пов'язано з тим, що у столиці зберігається високий рівень пожежонебезпеки через спеку. Окрім того, за повідомленнями ЗМІ, у Києві не будуть проводити традиційний військовий парад з нагоди свята. Варто відзначити, що, згідно з розпорядженням Кабміну, робочий тиждень перед Днем Незалежності України збільшується на один день. Так, робочий день у понеділок, 23 серпня, перенесено на суботу, 21 серпня. Таким чином, в Україні вихідними будуть 22, 23 і 24 серпня.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі