Національна гвардія США почала патрулювання кордону з Мексикою

Поділитися
Сегодня 19 августа войска Национальной гвардии США в штате Калифорния приступили к охране границы с Мексикой. В регион их отправлено более 200 человек. Это первая группа из обещанных президентом Бараком Обамой 1200 дополнительных пограничников.
Сьогодні 19 серпня війська Національної гвардії США в штаті Каліфорнія почали охороняти кордон з Мексикою. У регіон їх відправлено більше 200 чоловік. Це перша група з обіцяних президентом Бараком Обамой 1200 додаткових прикордонників.Планується, що помічниками прикордонників, що діють в чотирьох штатах, будуть виключно бійці національної гвардії США. Відправка в регіон національної гвардії є частиною відповіді Обами на прохання громадськості зробити Америку захищенішою від нелегалів і наркоторговців. Розташований на кордоні з Мексикою штат Арізона нещодавно ухвалив жорсткий закон, спрямований проти нелегальної імміграції. При цьому місцеві політики заявили, що федеральна влада не докладає достатньо зусиль в цьому напрямку. У Америці на даний момент налічується близько 12 мільйонів нелегалів, які перетнули кордон держави саме з боку Мексики.

За матеріалами Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі