Могильов не хоче продавати Cadillac і не проти прийняти у подарунок вертоліт

Поділитися
Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов заявляє, що автомобіль Cadillac Escalade був переданий МВС на законних підставах і не підтримує ідею його продажу.
Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов заявляє, що автомобіль Cadillac Escalade був переданий МВС на законних підставах і не підтримує ідею його продажу.На брифінгу у п'ятницю, 20 серпня, він підкреслив, що у МВС було проведено внутрішнє розслідування щодо людини, яка подарувала МВС цей автомобіль. «З точки зору закону, все було проведено абсолютно законно», - запевнив Могильов. Він також повідомив, що щорічно МВС потребує 5-6 тисяч автомобілів для оновлення свого автопарку. Водночас, бюджетне фінансування обмежене, а в якості благодійної допомоги надходить 500-600 автомобілів на рік, підкреслив Могильов. Міністр зазначив, що не розуміє резонанс, який викликаний подарованим автомобілем. «Приїжджає якась делегація - їх треба зустріти на нормальному автомобілі. Якщо хтось подарує міліції вертоліт, я буду вдячний цим людям», - сказав він. Також Могильов не підтримує ідею продажу автомобіля Cadillac Escalade «Я не вважаю, що треба продавати якесь майно МВС за гроші нижче, ніж реальна його ціна», - зазначив він. Окрім того, Могильов запевнив журналістів, що проводить міністерські наради українською мовою. «Ось стоять мої заступники, вони можуть підтвердити, що українською мовою проводимо наради», - зазначив міністр. Нагадаємо, у середині липня прем'єр-міністр України Микола Азаров заборонив Держскарбниці фінансувати купівлю чиновниками нових автомобілів, техніки та оплату ремонтів кабінетів. Пізніше вибухнув скандал навколо автомобіля Cadillac Escalade, який, як заявив депутат від НУ-НС Геннадій Москаль, був подарований голові МВС. У міністерстві тоді спростували цю інформацію. Нагадаємо також, що на початку липні на зустрічі з силовиками голова держави Віктор Янукович дорікнув Могильову за те, що він доповідав президенту російською мовою. Після цього Янукович доручив голові МВС протягом двох місяців вивчити українську мову.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі