ЗМІ: Іващенко визнав, що дозволив продаж «Феодосійського судномеханічного»

Поділитися
Колишній в. о. міністра оборони Валерій Іващенко, який знаходиться в СІЗО за обвинуваченнями у зловживанні службовим становищем під час продажу майна держпідприємства «Феодосійський судномеханічний завод», визнає, що приймав незаконні рішення, стверджує джерело газети «Сегодня» у Генпрокуратурі.
Колишній в. о. міністра оборони Валерій Іващенко, який знаходиться в СІЗО за обвинуваченнями у зловживанні службовим становищем під час продажу майна держпідприємства «Феодосійський судномеханічний завод», визнає, що приймав незаконні рішення, стверджує джерело газети «Сегодня» у Генпрокуратурі.За його словами, Іващенко дає свідчення, що підписував листи, які суперечать один одному: «На одному, де стоїть його підпис, йдеться, що реалізація майна підприємства недопустима, а на іншому, що з'явилося, буквально через два-три дні, він благословляє санацію заводу і реалізацію його інфраструктури, - стверджує джерело. - Інша справа, з власної волі і попереднього наміру Іващенко настільки кардинально міняв свої погляди або підпорядковувався чиєюсь командою зверху, і чиєю саме, якщо така команда була». За словами джерела, Іващенко йде на контакт зі слідством. «Він навіть спочатку відмовився від послуг адвоката і звернувся з клопотанням змінити йому запобіжний захід з утримання під вартою на підписку про невиїзд, мовляв, нікуди виїжджати не збирається і чинити тиск на хід слідства теж», - повідомило джерело. Поки що це клопотання розглядається. На даний момент колишній в. о. міністра оборони знаходиться в камері Лук'янівського СІЗО-13 один. До нього, за словами того ж джерела, нікого не підселюють. Нагадаємо, справу проти Іващенка було порушено Головним управлінням військових прокуратур ГПУ за статтею 364-2 КК України. Як повідомляло «Дзеркало тижня», 21 серпня Валерій Іващенко був затриманий Військовою прокуратурою. Потім, за рішенням Печерського суду Києва, він був заарештований і поміщений у СІЗО строком на два місяці. Нардеп від БЮТ Андрій Сенченко, за версією деяких ЗМІ став господарем феодосійського підприємства, свою причетність до цієї оборудки категорично заперечує і бачить в діях прокуратури політичний підтекст.

За матеріалами «Сегодня»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі