Могильов: Знання української мови не є основним у роботі міліції

Поділитися
Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов переконаний, що ще досконало не опанував українську мову, виконуючи доручення президента Віктора Януковича у двомісячний термін вивчити її, але вважає, що це не є головним у роботі міліції.
Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов переконаний, що ще досконало не опанував українську мову, виконуючи доручення президента Віктора Януковича у двомісячний термін вивчити її, але вважає, що це не є головним у роботі міліції.Про це він заявив у середу, 1 вересня, в Києві. «Я вже говорив про те, що я вивчав українську мову у школі, тому якась база в мене була. Все оточення спілкувалося українською мовою, всі наради проводимо українською мовою. Я, звичайно, вважаю, що вона не досконала...Я вважаю, що це не основне у роботі міліції - знання мови. Це однозначно», - сказав Могильов. На питання, яку книгу він читав українською мовою, міністр відповів: «Я вчив слова, окремі слова, набирав словниковий запас українських слів». Як повідомлялося, 1 липня президент України Віктор Янукович у ході наради з керівниками правоохоронних органів зробив зауваження голові МВС Могильову, який свою доповідь розпочав російською мовою. «Я даю вам два місяці, щоб ви перейшли на українську мову», - сказав Янукович. Пізніше Могильов доручив своїм підлеглим спілкуватися з ним тільки державною мовою. Відзначимо також, що прем'єр-міністр Микола Азаров заявив про намір удосконалювати своє знання української мови разом із главою МВС.

За матеріалами УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі