Донецька міськрада продає земельні ділянки синам Януковича

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Донецька міська рада продає дві земельні ділянки синам президента України Віктора Януковича - Олександру і Віктору. Рішення було ухвалено у четвер, 24 вересня, під час 48-ї сесії.
Донецька міська рада продає дві земельні ділянки синам президента України Віктора Януковича - Олександру і Віктору. Рішення було ухвалено у четвер, 24 вересня, під час 48-ї сесії.У затвердженому документі, копію якого має кореспондент «Дзеркала тижня», Олександру Януковичу дається дозвіл на «розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність через викуп та проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для експлуатації існуючого адміністративного будинку та спортивного комплексу на вулиці Райніса, 65-г у Будьонівському районі». Судячи з усього, син президента вирішив трохи «розширитися», тому що місцем його постійного проживання зазначений сусідній будинок - вул. Райніса, 65-д. Віктор Янукович-молодший, судячи з тексту, постійно проживає на вул. Кропивницького у Києві. Однак депутати з аналогічним формулюванням надали ділянку і йому - на вул. Райніса, 65-в: «для експлуатації існуючого адміністративного будинку та господарського блоку». Тепер обидва сини Януковича, згідно з вердиктом донецьких депутатів, зобов'язані «у місячний термін після прийняття цього рішення звернутися до організації, що має відповідну ліцензію, за укладенням договору на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки». Міське управління земельних ресурсів, у свою чергу, має «організувати проведення експертної грошової оцінки».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі