АМКУ дозволив американській Cargill придбати контрольний пакет акцій "Дельта Банку"

Поділитися
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив американській фінансовій корпорації Cargill Financial Services International, Inc (CFSI) придбати контрольний пакет акцій "Дельта Банку" (Київ), що входить до групи великих банків. Про це йдеться у повідомленні прес-служби АМКУ у п'ятницю, 1 жовтня.
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив американській фінансовій корпорації Cargill Financial Services International, Inc (CFSI) придбати контрольний пакет акцій "Дельта Банку" (Київ), що входить до групи великих банків. Про це йдеться у повідомленні прес-служби АМКУ у п'ятницю, 1 жовтня.Згідно з інформацією, Cargill зможе придбати пакет акцій "Дельти" у розмірі, що забезпечить йому понад 25% голосів у вищому органі управління банку. CFSI працює у сфері кредитування юридичних осіб, торгівлі цінними паперами, деривативами та іншими фінансовими інструментами. Компанія є одним з найбільших кредиторів низки українських банків. Раніше "Дельта Банк" повідомив про намір провести додаткову емісію акцій на суму 317 млн. грн. (У рамках проведення закритого розміщення очікувалося, що нові акції будуть куплені чинним власником банку бізнесменом Миколою Лагуном, а також компанією Cargill шляхом часткової конвертації субборгу). ПАТ "Дельта Банк" зареєстровано 15 лютого 2006 року, відповідно до класифікації НБУ він входить до групи великих банків (26-е місце з 176). Власником 100% акцій "Дельта Банку" є бізнесмен і голова Наглядової ради банку Микола Лагун. Станом на 1 червня 2010 року активи банку становлять 7,62 млрд.грн., кредитний портфель - 4,22 млрд.грн.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі