Андрій Шевченко потрапив до списку 50 футбольних легенд

Поділитися
© operativno.ua
Знаменитий британський футбольний тижневик World Soccer в ювілейному номері, присвяченому власному 50-річчю, опублікував інтерв'ю з 50 футбольними легендами півстоліття.
Знаменитий британський футбольний тижневик World Soccer в ювілейному номері, присвяченому власному 50-річчю, опублікував інтерв'ю з 50 футбольними легендами півстоліття.До списку 50 живих легенд, які, на думку редакції, здійснили найбільший вплив на розвиток футболу в період з 1960 по 2010 роки, увійшов нині, як і на початку своєї кар'єри Андрій Шевченко, що грає за київське Динамо, а перед цим захищав кольори зоряних Мілана та Челсі. Окрім динамівця до списку потрапили ще два футболісти з пострадянського простору - автор переможного гола у фіналі першого розіграшу Кубка (згодом Чемпіонату) Європи ростовчанин Віктор Понедєльник та просто легенда воротарського цеху Рінат Дасаєв, який найяскравіше грав у 80-ті роки, коли захищав рамку воріт московського Спартака, збірної СРСР, а потім і Севільї. Нагадаємо, 21 жовтня, Шевченко в ранзі капітана, допоміг київському Динамо обіграти в Лізі Європи голландський АЗ із Алкмаара.

За матеріалами Корреспондент

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі