Київських водіїв зобов'яжуть паркуватися за схемою «пара-непара»

Поділитися
Київська влада розглядає можливість введення взимку нових правил паркування автомобілів за схемою «пара-непара». Про це на засіданні колегії КМДА заявив гендиректор Комунальної корпорації «Київавтодор» Георгій Глінський.

Київська влада розглядає можливість введення взимку нових правил паркування автомобілів за схемою «пара-непара». Про це на засіданні колегії КМДА заявив гендиректор Комунальної корпорації «Київавтодор» Георгій Глінський. За його словами, очолюване ним відомство вже підготувало відповідний проект розпорядження голови КМДА. Запропонована схема полягає в дозволі автолюбителям взимку паркуватися з парного боку вулиці по парних числах місяця, з непарного - по непарних. На думку чиновника, такий захід поліпшить розчищення столичних вулиць від снігу силами «Київавтодору». При цьому він відзначив необхідність дозволити відповідній службі евакуювати неправильно припарковані автомобілі.

За матеріалами Комментарии

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі